Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Papagayo Beach Hotel

Jan Thiel, Curaçao

papagayo-beach-hotelpapagayo-beach-hotelpapagayo-beach-hotelpapagayo-beach-hotelpapagayo-beach-hotel
Favoriet 
 
 

v.a. 1.171

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Papagayo Beach Hotel in Jan Thiel Baai

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Papagayo Beach Hotel

Meteen naast de hippe Papagayo Beach Club ligt het unieke Papagayo Beach Hotel. De eigenaren hebben architect Cees den Heijer binnengehaald en dit gecombineerd met de coolste technische snufjes en luxe designspullen. Denk licht remote om de sfeer te bepalen, inloop regendouche voor een rise and shine start van de dag… Hoe hip kan een hotel zijn! Vanaf een riant balkon kijk je uit over de tropische tuin met het strand van Jan Thiel binnen handbereik. Pak een strandlaken van het hotel mee en vlij neer op een van de witte loungebedden. Klaar voor een Blue Curacao cocktail?

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 12 juni 2024 voor 9 dagen naar Curaçao 1.171,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen op Curaçao

Acoya Curacao Resort

Ga op vakantie naar Curacao en neem mee… een zonnebril, zwemkleding en goede zin! Dat is namelijk meer dan voldoende voor een geslaagde vakantie bij Acoya Curacao Resort Villas en Spa. Zeker wanneer je verblijft in een appartement of vakantievilla..

Willemstad

2 pers.
Trupial Inn Hotel & Casino

Dit exclusieve bungalowcomplex biedt een ontspannen verblijf met een prachtig zwembad en diverse recreatiemogelijkheden. Met comfortabele kamers en een rustige ligging in een woonwijk, is dit de perfecte plek om te genieten van uw verblijf op Curaça..

Willemstad

2 pers.
Morena Resort Appartementen & Villa's

Geniet van een ontspannen verblijf in ons ecohotel, ideaal gelegen aan de zuidelijke grens van het tropische eiland met directe toegang tot de Caraïbische Zee. Ontspan bij een van de drie zoutwaterzwembaden of op het zonneterras en geniet van de nab..

Willemstad

Coral Estate Luxury Resort

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij Coral Estate Luxury ResortWat een fijne plek is Coral Estate Luxury Resort (voorheen Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort). Met een eindeloos uitzicht op zee zijn rustzoekers hier meteen in hun elem..

Rif St Marie