Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Van der Valk All Inclusive Plaza Beach Resort

Kralendijk, Bonaire

van-der-valk-plaza-beach-dive-resort-bonairevan-der-valk-plaza-beach-dive-resort-bonairevan-der-valk-plaza-beach-dive-resort-bonairevan-der-valk-plaza-beach-dive-resort-bonairevan-der-valk-plaza-beach-dive-resort-bonaire
Favoriet 
 
 

v.a. 1.662

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Van der Valk All Inclusive Plaza Beach Resort in Kralendijk

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Van der Valk All Inclusive Plaza Beach Resort

Het uitgestrekte All Inclusive Van der Valk All Inclusive Plaza Beach Resort ligt op de beste locatie van Bonaire en is voorzien van een populaire beachbar, een eigen jachthaven en zeer ruime suites. Naast de zeer aantrekkelijke prijs, is het de ideale stek voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Je loopt zo het strand op de zee in. Of neem plaats op een van de uitnodigende loungebedden aan het zwembad met een goed boek of wandel naar het knusse Kralendijk. Ben je in voor wat meer actie, verken dan de helderblauwe zee per kajak of zeilboot. Als je met je tenen in het zand zit te eten bij de ondergaande zon, kun je je geen mooiere plek voorstellen. Kortom, Plaza is 'the place to beach', zoals ze zelf zeggen.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Duikschool
  • Fietsverhuur,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 25 juni 2024 voor 9 dagen naar Bonaire 1.662,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Bonaire

Resort Bonaire

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Resort Bonaire in Bonaire..

Belnem

6 pers.
Appartement Bunita

Luxe 4+2-persoons appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en een zeer ruim balkonDe 'Bunita' is een luxe uitgevoerd 4-persoons appartement tussen de 67 en 75 m2, gelegen op de 1e verdieping en beschikt over 2 slaapkamers met beide een e..

Kralendijk

8 pers.
Penthouse Abundante +

Luxe 6+2-persoons penthouse op de tweede verdieping met royale living, ligbad, inloopdouche en royaal balkonDe 'Abundante+' is een royaal en luxe uitgevoerd 8-persoons penthouse tussen de 86 en 96 m2 en bevindt zich op de 2e verdieping van het comple..

Kralendijk

Hamlet Oasis

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Hamlet OasisHelderblauw van de zee rondom Bonaire. Op slechts een paar stappen van de leuke, rustig gelegen cottages van Hamlet Oasis. Groen van de prachtig aangelegde tropische tuin, waar het niet alleen voor ..

Kralendijk